Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Navingo Career Event 2019 in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods

Navingo Career Event

Navingo Career Event – donderdag 28 mei 2020

Het Navingo Career Event is dé plek om potentiële medewerkers uit de maritieme, offshore en energiesector face-to-face te ontmoeten. Tijdens het event kunt u uw bedrijf op verschillende manieren presenteren. Door een beleving of ‘experience’ te presenteren, komen bezoekers op een hele andere manier in contact met uw onderneming. Het event biedt bezoekers ook een uitgebreid inhoudelijk programma met thema’s waar over meegepraat kan worden. Een plek waar u ook het verhaal van úw bedrijf kunt vertellen.

Naast het werken aan uw employer branding doelstellingen kunt u direct uw vacatures vervullen doordat u door potentiële medewerkers face-to-face spreekt.

De belangrijkste redenen voor deelname als bedrijf

Partnership pakketten

Het Navingo Career Event vindt plaats in RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Een inspirerende omgeving waar zowel gebruik gemaakt wordt van de industriële binnenruimte als de ruimte op de kade en op het water.

Door het open en innovatieve design van de stands op de beursvloer komt u op het Navingo Career Event makkelijk in contact met potentiële medewerkers. Daarnaast bestaat elk partnership pakket uit een branding en content campagne die in de aanloop, tijdens en na het event zorgt voor een maximale exposure bij uw doelgroep.

Er zijn verschillende partnership pakketten waaruit u kunt kiezen als u deelneemt aan het Navingo Career Event. U kunt kiezen voor een pakket met full-service standbouw of voor een pakket waarbij u een eigen stand bouwt.

Bekijk de partnership pakketten op de uitgebreide website

Heeft u vragen?

Team Navingo Career
Thomas van Plateringen, Rutger Dees en Peter Hoogslag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career
Thomas van Plateringen, Rutger Dees en Peter Hoogslag