Partner Profiel

Uw basisprofiel

Om onder de aandacht te komen van uw potentiële medewerkers, is het belangrijk om te laten zien waar uw bedrijf voor staat aan de hand van krachtige tekst, foto en video. Daarnaast is het belangrijk om meer te vertellen hoe het is om te werken in uw organisatie, wat belangrijk is op het gebied van carrièreontwikkeling voor jullie medewerkers en hoe er gezorgd wordt voor goed teamwerk. Navingo Career helpt u in het creëren en positioneren van uw werkgeversmerk, maar allerbelangrijkst dat het wordt uitgedragen in het netwerk van actief en latent werkzoekenden.

Gebruik van foto & video

Laat uw profiel en bedrijf zo veel mogelijk spreken door het gebruik van gave foto’s en video. Laat zien hoe het in uw bedrijf er alledaags aan toe gaat, hoe de werkvloer op kantoor of op locatie eruit ziet en welke uitdagingen potentiele werknemers aan kunnen gaan in hun nieuwe baan.

Navingo Career heeft een toegewijd team van redacteuren, content specialisten en marketeers die graag met u meedenken over mogelijkheden voor een (video) interview bij u op kantoor of locatie met een van uw medewerkers. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw vacatures zichtbaar

Vacatures die u plaatst worden automatisch gelinkt met uw partnerprofiel, zodat deze ook hier zichtbaar zijn. Lezers van uw profiel vinden de openstaande vacatures onderaan uw pagina.

Ook wordt er in de vacature zelf terugverwezen naar uw partnerprofiel. Geïnteresseerde lezers van uw vacature kunnen zo gemakkelijk meer te weten komen over het bedrijf.

Bij het partner profiel heeft u de keuze voor drie gratis vacatureplaatsingen of een gratis Branded Content artikel.

Listing in de werkgeverssectie

Uw werkgeversprofiel zal prominent zichtbaar zijn in het bedrijvenoverzicht op de website. Het bedrijvenoverzicht kan gefilterd worden op alfabet en sectoren. De gebruiker wordt naar uw pagina geleid door uw eigen gekozen tekst en afbeelding.

Naast de listing in de werkgeverssectie zal het werkgeversprofiel zichtbaar zijn in gerelateerde nieuwsartikelen en bij uw vacatureplaatsingen.

Zichtbaarheid op social media

Navingo Career heeft een breed netwerk en achterban op social media. Hierin delen wij meermaals uw profiel gedurende het jaar om potentiele werkzoekenden en geïnteresseerden naar uw profiel te trekken.

Heeft u vragen?

Team Navingo Career
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Team Navingo Career