Career Event

Navingo Career Event – 27 & 28 oktober 2020 – RAI Amsterdam

Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel

Een ding is zeker: dit jaar is alles anders. Ondanks de veranderende omstandigheden gelooft Navingo erin dat eind oktober een succesvolle editie van het Navingo Career Event zal plaats vinden. Een editie waar face-to-face en virtuele connecties zullen worden gecombineerd. Natuurlijk zijn er restricties waar rekening mee moet worden gehouden vanwege COVID-19, om te zorgen dat bezoekers en exposanten op een verantwoorde manier kunnen samenkomen.

Tijdens het event kunt u uw bedrijf op verschillende manieren presenteren. Door bijvoorbeeld een beleving of ‘experience’ te presenteren, komen bezoekers op een hele andere manier in contact met uw onderneming. In de partnership pakketten kunt u zien op welke manier u deel kunt uitmaken van het event.

Naast het werken aan uw employer branding doelstellingen kunt u direct uw vacatures vervullen doordat u door potentiële medewerkers face-to-face spreekt. Bekijk hieronder de diverse deelnamemogelijkheden of download direct de brochure.

Partners Navingo Career Event

  • Van Oord
  • Damen
  • Boskalis
  • IHC
  • Feadship
  • DEME offshore

Wat kunt u verwachten van het Navingo Career Event?

Jaarlijks bezoeken zo’n 2.500 werkzoekenden en geïnteresseerden het Navingo Career Event. Ze komen er om een baan te zoeken, maar ook om er te netwerken, kennis op te doen, carrièreadvies te krijgen of skill-sessies bij te wonen. Er is gratis entree dus het event is laagdrempelig.

Bezoekers kunnen de gehele dag deelnemen aan een uitgebreid inhoudelijk programma met thema’s waar over meegepraat kan worden. Een plek waar u ook het verhaal van úw bedrijf kunt vertellen. Wilt u meer weten over het uitdragen van thema’s die voor u belangrijk zijn? Neem dan met ons contact op.

Bekijk hieronder een impressie van het Navingo Career Event 2019 in de RDM Onderzeebootloods Rotterdam:

De belangrijkste redenen om deel te nemen

Door aan het Navingo Career Event deel te nemen kunt u gericht werven voor uw vacatures, kwalitatief matchen en kandidaten persoonlijk uitnodigen. Daarnaast heeft u een platform om uzelf als kennisorgaan en aantrekkelijke werkgever te positioneren.

Samen ambities realiseren

Bezoekersprofielen van het Navingo Career Event

Contact

Navingo Career Team
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Navingo Career Team