Career Event

Navingo Career Event – 27 & 28 oktober 2020 – RAI Amsterdam

Navingo Career Event gaat door in aangepaste opzet

Gezien de huidige ontwikkelingen heeft Navingo zich meer en sneller dan ooit moeten aanpassen aan de maatschappelijke realiteit en de wensen van haar klanten. Daarom gaat het Navingo Career Event door in aangepaste vorm.

 

 Het Navingo Career Event wordt door een serie thematische online events vormgegeven. Per event worden relevante studenten, (young) professionals en werkzoekenden uitgenodigd tot deelname, een werkwijze die leidt tot kwalitatief hoogwaardige interactie met de juiste niche-doelgroepen. De kick-off hiervan is onderdeel van het OEEC programma.

Gedurende het online event bent u op verschillende manieren zichtbaar. U presenteert uw bedrijf op verschillende manieren. Tijdens het podiumprogramma kunt u door middel van een showcase of deelname aan een talkshow vertellen waar het bedrijf voor staat.

Partners Navingo Career Event

  • Van Oord
  • Damen
  • Boskalis
  • IHC
  • Feadship
  • DEME offshore

Wat kunt u verwachten van het Navingo Career Event?

Jaarlijks bezoeken zo’n 2.500 werkzoekenden en geïnteresseerden het Navingo Career Event. Ze komen er om een baan te zoeken, maar ook om er te netwerken, kennis op te doen, carrièreadvies te krijgen of skill-sessies bij te wonen. Er is gratis entree dus het event is laagdrempelig.

Bezoekers kunnen de gehele dag deelnemen aan een uitgebreid inhoudelijk programma met thema’s waar over meegepraat kan worden. Een plek waar u ook het verhaal van úw bedrijf kunt vertellen. Wilt u meer weten over het uitdragen van thema’s die voor u belangrijk zijn? Neem dan met ons contact op.

Bekijk hieronder een impressie van het Navingo Career Event 2019 in de RDM Onderzeebootloods Rotterdam:

De belangrijkste redenen om deel te nemen

Door aan het Navingo Career Event deel te nemen kunt u gericht werven voor uw vacatures, kwalitatief matchen en kandidaten persoonlijk uitnodigen. Daarnaast heeft u een platform om uzelf als kennisorgaan en aantrekkelijke werkgever te positioneren.

Samen ambities realiseren

Bezoekersprofielen van het Navingo Career Event

Contact

Navingo Career Team
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Navingo Career Team