Career Event

Kick-off virtueel Navingo Career Event 2020 succesvol

Eerste digitale editie met duizenden deelnemers in live skill-sessies, talkshows en showcases

Vanuit de vernieuwde opzet krijgen bezoekers van het Navingo Career Event op 27 en 28 oktober 2020 naast carrièremogelijkheden ook een goede indruk van de gehele offshore energie sector. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is. Gecombineerd met het programma van Offshore Energy Exhibition & Conference ontdekken werkzoekenden en geïnteresseerden de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden.

Gedurende het event bent u als bedrijf op verschillende manieren zichtbaar. Werkzoekenden en geïnteresseerden in de sector bekijken uw showcase of uw deelname aan een talkshow en gaan online met u in gesprek.

Na 27 en 28 oktober 2020 volgen meer Navingo Career events. Werkzoekenden schrijven zich in voor sessies over specifieke thema’s. Die thema’s zorgen ervoor dat de bezoekers van de events goed aansluiten op het functieprofiel dat u zoekt.

Interesse in deelname aan het Navingo Career Event? Vul dan het contactformulier in.

Contact

Navingo Career Team
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Navingo Career Team

De belangrijkste redenen om deel te nemen

Door aan het Navingo Career Event deel te nemen kunt u gericht werven voor uw vacatures, kwalitatief matchen en kandidaten persoonlijk uitnodigen. Daarnaast heeft u een platform om uzelf als kennisorgaan en aantrekkelijke werkgever te positioneren.

Samen ambities realiseren

Bezoekersprofielen van het Navingo Career Event

Navingo Career Event 2019
Partners Navingo Career Event

  • Van Oord
  • Damen
  • Boskalis
  • IHC
  • Feadship
  • DEME offshore
This embedded content is only visible after accepting cookies.