Navingo Career Online Sessies

Next up: Thema event Werken in Offshore Wind – 10 december 2020

Na een dynamische kick of op 27 & 28 oktober vinden de komende maanden thema events plaats. Tijdens de deze online bijeenkomsten wordt er ingegaan op een specifiek om werkzoekende en geïnteresseerden te inspireren en de carrière mogelijkheden te presenteren.

De events vinden plaats op een interactief online event platform, hier komen onder begeleiding van een host zullen meerdere bedrijven aan bod. De wijze waarop wordt op maat besproken. Denk bijvoorbeeld aan een live interview met een professional uit uw organisatie, een kijken op de werkvloer of een gesprek met HR gecombineerd met een video boodschap vanaf een offshore locatie.

Naast inhoudelijke thema’s zal interactie worden gestimuleerd, dit doen we middels een chat carrousel. Op deze wijze komt u als werkgever in korte tijd met meerdere potentiële kandidaten in contact. Voldoende aanknopingspunten? Dan kunt u met de kandidaat contact opnemen voor een vervolg gesprek.

De eerste editie is op 10 december met als thema: Werken in Offshore Wind. Gevolgd door de onderwerpen Carrièrekansen in de Maritieme Sector en Digitalisatie medio april.

Alle sessie worden opgenomen en als On Demand items na het event beschikbaar gesteld en gedeeld binnen de Navingo Career community. Natuurlijk bent u ook vrij dit zelf te verspreiden.

Als deelnemend bedrijf zult u worden meegenomen in de marketing campagne van de specifieke sessie. In lijn met de onderwerpen zullen specifieke doelgroepen worden benaderd om deel te nemen aan het event.

Veranderende tijden vragen om een vernieuwde manier van recruitment en merk positionering. Wil u uw organisatie in de spotlight zetten tijdens een online event? Deelname start vanaf € 3,500

Laat u gegevens achter en we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Formulier informatie Navingo Career Event online sessies

Laat hier uw contactgegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen hierover.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.