Foto Menno Mulder

Waarom vacatures plaatsen op NavingoCareer.Com?

De meeste bedrijven in de maritieme, offshore & energiesector zijn op zoek naar goed en vaak ervaren personeel. Omdat de vraag hoger is dan het aanbod is het lastig om de juiste kandidaat te bereiken in deze tijd. Door vacatures te plaatsen op NavingoCareer.com vinden bedrijven in deze sectoren sneller de juiste kandidaat. En nog belangrijker, de kandidaat vindt de vacature van hét bedrijf waar hij of zij graag zou willen werken.

Foto, Menno Mulder

Hoe dat kan? Door 20 jaar ervaring in deze nichemarkt heeft het platform naast kennis van de sectoren een enorm bereik opgebouwd. Van student tot senior professional en van mbo-niveau tot universitair opgeleid.

De Cijfers:

  • 20.000 gebruikers per maand
  • 200 views per vacature
  • Gemiddeld 5 sollicitaties per vacature
  • 14.000 Vacaturenieuwsbrief abonnees
  • 4.000 volgers op social media (LinkedIn, Instagram en Facebook).

Er zijn dus 20.000 bezoekers per maand die het platform voor werkgevers en werknemers gebruiken. Naast een vacature zoeken, lezen of plaatsen kunnen bezoekers bedrijfsprofielen bekijken, het laatste nieuws volgen of een podcast aflevering luisteren waarin professionals vertellen over hun baan. Er gebeurt dus veel meer dan sec naar een nieuwe baan of kandidaat zoeken. De bezoeker maakt kennis met deze niche van A tot Z.

Waarom NavingoCareer.com in plaats van LinkedIn of een ander vacatureplatform?
Omdat de maritieme, offshore en energiesector een niche is en niet op moet gaan in de massa, de juiste match vinden is dan een stuk moeilijker. NavingoCareer.com zorgt ervoor dat de maritieme, offshore en energiesector op de kaart staat door naast de vacatures ook de bedrijven en de mensen die er werken te laten zien en dat trekt het aansluitende publiek aan.

Vacature(s) plaatsen
Ga voor het plaatsen van een vacature naar de werkgeversportal om zelf een vacature te plaatsen met een eigen account (zo aangemaakt).

Meer weten over alle mogelijkheden op het Navingo Career Platform?
Navingo Career Product Sheet Downloaden

Voor contact en vragen
Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar +31 (0)10 209 2600.