Ontmoet kandidaten op het Navingo Career Event

Navingo Career Event breidt uit naar 2-daags event

Op 27 en 28 oktober 2020 vindt het Navingo Career Event plaats voor het veertiende achtereenvolgende jaar. Voor het eerst op een nieuwe locatie: RAI Amsterdam. In dit bijzondere jaar breidt de organisatie de carrièrebeurs zelfs uit naar twee dagen. Diverse maritieme, offshore en energie bedrijven presenteren zich aan actieve en latent werkzoekenden. Steevast bezoeken vele professionals en starters met uiteenlopende achtergronden en van verschillende niveaus de (voorheen) Maritieme & Offshore Carrièrebeurs. 

Ontmoet kandidaten op het Navingo Career Event

Vacatures vervullen

Het Navingo Career Event trekt zowel werkzoekenden als netwerkers. Voor de aanwezige bedrijven betekent dit dat er direct met toekomstige collega’s in gesprek kan worden gegaan. Binnen twee dagen verzamel je als bedrijf tientallen interessante profielen voor diverse openstaande functies. Op de informele beursvloer kunnen zelfs meteen vacatures vervuld worden. Uiteraard zorgen Navingo en RAI Amsterdam ervoor dat het Navingo Career Event op veilige wijze kan plaatsvinden.

Dubbele kansen

Daarbij komt dat Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC), Navingo’s B2B beurs, tegelijkertijd in RAI Amsterdam plaatsvindt. Wie in de sector is geïnteresseerd, kan in twee dagen bedrijven en markten van alle kanten leren kennen: hoe het is om er te werken, wat ze precies doen, wat er nodig is en hoe ondernemingen uit de sector met innovaties omgaan. Diverse bedrijven zijn dan ook partner van beide events; denk bijvoorbeeld aan Alewijnse Marine, Boskalis, Deme Offshore, Huisman Equipment en Rolldock Shipping.

Vaardigheden inzetten

Nathalie de Jongste, Marketeer bij Navingo ziet dat er een sterke, blijvende behoefte is aan gemotiveerd personeel in specifieke functies.

“We merken dat er door bedrijven gezocht wordt naar mensen met vaardigheden die goed ingezet kunnen worden in deze industrie. Denk aan flexibiliteit, creativiteit, het vermogen om data kritisch te analyseren, de wil om dingen te vernieuwen en digitale skills. Je hoeft dus helemaal niet uit deze sector te komen om goed te passen bij deze bedrijven. Dat type bezoekers trekken we dan ook bewust aan.” 

Matchmaking

Voorafgaand aan het Navingo Career Event  kunnen deelnemende bedrijven al interessante kandidaten uitnodigen voor een één-op-één gesprek op de beursvloer met behulp van matchmaking.

“We gebruiken hiervoor de nieuwste technologie zodat het matchen plaatsvindt op basis van het unieke profiel van de bezoeker. Hierdoor vinden er kwalitatief hoogwaardige gesprekken plaats tijdens het event”,

aldus Nathalie de Jongste. Als deelnemend bedrijf is het ook mogelijk een podiumpresentatie te doen of een workshop te organiseren.

Ontmoet toekomstige collega’s

Wilt u ook onder de aandacht komen van ruim 2.000 (young) professionals en potentials en de interessantste kandidaten face-to-face ontmoeten? Neem contact op via [email protected] of bel: 010-209 2600 en wordt partner van het Navingo Career Event. Meer info? Kijk op https://werkgevers.navingocareer.com/career-event/ en wordt partner van het event.