Matchmaking

Vanaf november 2020 is het mogelijk om afspraken te maken met werkzoekenden voor een online 1-op-1 gesprek. Deze mogelijkheid tot matchmaking is onderdeel van het partnerpakket voor deelnemende bedrijven van het Navingo Career Event. Daarnaast is het voor werkzoekenden ook mogelijk om een verzoek tot een virtueel gesprek te sturen voor 1-op-1 meetings naar de partners.

Nieuwste technologie

Het matchmaking systeem werkt met de nieuwste technologie zodat het matchen plaatsvindt op basis van het unieke profiel van de bezoeker. Hierdoor vinden er kwalitatief hoogwaardige gesprekken plaats.

Onderdeel van de registratie

Door het invullen van je gegevens als bezoeker tijdens de registratie voor het Navingo Career Event komen unieke kenmerken naar voren. Deze bestaan onder andere uit: sector waarin je werkzaam bent, welke opleiding je hebt gevolgd, op welke carrièreniveau je je bevindt. Op deze manier wordt een volledig bezoekersprofiel opgebouwd dat volledig aansluit op de wensen van het bedrijf.

Partnerpakket

Bij het Navingo Career Event krijgen zowel Silver, Gold en Platinum partners van het event de mogelijkheid tot matchmaking met bezoekers.