Matchmaking

De mogelijkheid tot matchmaking is onderdeel van de bedrijfsdeelname aan het Navingo Career Event. Voor werkzoekenden is het mogelijk een uitnodiging to matchen te ontvangen, of een verzoek tot een virtueel gesprek te sturen voor 1-op-1 meetings naar de bedrijven.

Met uw account of dat van een collega die als standpersoneel is aangemeld voor het Navingo Career Event heeft u toegang tot de matchmaking omgeving. In deze omgeving kunt u de geregisterde bezoekers bekijken en filteren op functiecategorie, sector, opleidingsniveau en carrière fase. Mocht u geïnteresseerd zijn in een profiel, dan kunt u gemakkelijk chatten en een uitnodiging voor een virtuele kennismaking sturen met een meeting-link waar u dagelijks mee werkt (Microsoft Team, Zoom, Hangout etc.). Doordat u zichtbaar bent in de database bent u voor geregistreerde ook zichtbaar en kunnen ze ook in contact komen met u.

Nieuwste technologie

Het matchmaking systeem werkt met de nieuwste technologie zodat het matchen plaatsvindt op basis van het unieke profiel van de bezoeker. Hierdoor vinden er kwalitatief hoogwaardige gesprekken plaats.

Onderdeel van de registratie

Door het invullen van je gegevens als bezoeker tijdens de registratie voor het Navingo Career Event komen unieke kenmerken naar voren. Deze bestaan onder andere uit: sector waarin je werkzaam bent, welke opleiding je hebt gevolgd, op welke carrièreniveau je je bevindt. Op deze manier wordt een volledig bezoekersprofiel opgebouwd dat volledig aansluit op de wensen van het bedrijf.

Deelname optie

Bij het Navingo Career Event krijgen zowel Silver, Gold en Platinum deelnemers van het event de mogelijkheid tot matchmaking met bezoekers.