Navingo Career Event 2021

Op 26 & 27 oktober 2021 vindt het Navingo Career Event (NCE) plaats, het grootste en meest uitgebreide carrière-event in de Europese maritieme, offshore en energie sector. Al 15 jaar inspireert en informeert het event werkzoekenden; van ervaren engineers, monteurs, zeevarenden, operators en projectmanagers tot studenten en starters.

Ook in deze tijd staan bedrijven uit de maritieme en energiesectoren te springen om goed opgeleid personeel. Met bedrijven uit de gehele maritieme keten trekt het Navingo Career Event steevast een groot en divers (technisch) publiek. Je toekomstige collega’s ontmoet je op het Navingo Career Event in RAI Amsterdam.

Waarom deelnemen?

Navingo’s werkgeversplatform biedt alles wat bedrijven en recruiters nodig hebben om talent aan te trekken en zich te presenteren. Het Navingo Career Event geeft daar jaarlijks nog eens een extra ‘boost’ aan. Het event stelt bedrijven in staat om zich niet alleen als aantrekkelijke werkgever te positioneren, maar ook als kennisinstelling en -ontwikkelaar.

Door aan het event deel te nemen, komt je in contact met kandidaten, van starters tot seniors, professionals en studenten. Dit is enerzijds via gesprekken op de beursvloer en tevens via exposure op het online platform met een internationaal bereik.

Omdat veel bedrijven weten dat het Navingo Career Event het platform is waar carrière en ontwikkeling in de industrie centraal staan, hebben diverse partners al besloten ook dit jaar weer mee te doen. Hydrauvision, Damen, Seaway 7, Nautic Jobs!

Boek nu een stand via het formulier op deze pagina of vraag naar de mogelijkheden.

Offshore Energy

De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie heeft wereldwijd een goede positie. Dat is voor een groot deel te danken aan de innovaties en innovatieve werkwijzen die Nederlandse bedrijven in de afgelopen jaren hebben neergezet. Die worden mogelijk gemaakt door goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Zonder ‘onze mensen’ komen innovaties die bijdragen aan de energietransitie niet van de grond. Mét wel. En je vindt ze op Navingo Career Event!

Om de aantrekkingskracht nog groter te maken, is het Navingo Career Event onderdeel van de zakelijke beurs Offshore Energy Exhibition & Conference. Hierdoor wordt het inhoudelijke programma sterk uitgebreid. Zowel bezoekers als deelnemers kunnen meer kennis opdoen en breder netwerken. Bezoekers kunnen innovaties met eigen ogen zien en krijgen een beter beeld van wat er in de sector speelt – een groot voordeel voor studenten en young professionals! En als werkgever biedt het u de gelegenheid in contact te komen met latent werkzoekenden.

Blijf op de hoogte

Op de event website treft u doorlopend updates aan over het event en nieuws over de laatste ontwikkelingen in de sector. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief .

Boek nu

Interesse in deelname aan het Navingo Career Event? Vul dan hier het contactformulier in. Ontdek de mogelijkheden en laat bezoekers in oktoberzien wat u als werkgever te bieden heeft!