Groepsfoto Navingo

Over ons

Welkom! Navingo Career is het carrièreplatform van de maritieme, offshore en energie sector in de Benelux. Waar u voorheen op MaritiemeVacaturebank.nl terechtkon voor het uitzetten van vacatures het vinden van nieuwe werknemers en op MaritiemNieuws.nl voor uw dagelijkse nieuws, zijn nu deze krachten gebundeld op NavingoCareer.com.

Bereik

Jaarlijks bereikt Navingo Career ruim 1 miljoen (latent) werkzoekenden van binnen- en buiten de sector. Navingo Career is het platform om talent te vinden voor zowel nautische, technische als commerciële functies in de maritieme, offshore en energie sector. En biedt met haar bereik en CV-database zowel een effectieve werving als een krachtige exposure voor u als werkgever.

Een nieuwe naam en uitstraling, maar zeker nog steeds dé jobwebsite voor het vinden van talent binnen de maritieme, offshore en energie sector. Sterker nog, we hebben heel veel upgrades doorgevoerd. Hierdoor wordt het voor u nog makkelijker en overzichtelijker om de juiste werknemer te vinden.

Groepsfoto Navingo

Het team

Navingo is een toonaangevend mediabedrijf in de maritieme en offshore energie industrie. Navingo organiseert beurzen en conferenties, geeft vakbladen en bedrijfsgidsen uit en exploiteert nieuws- en jobsites. Onafhankelijke content vormt de basis van deze (media)platformen. Wij dragen bij aan het succes van bedrijven en professionals. Het team van Navingo bestaat uit professionals die hun vak verstaan; ervaren editors, beurs- en conferentiemanagers, online specialisten, marketeers, accountmanagers en projectcoördinatoren.

Specialist

Navingo is uitgegroeid tot de specialist bij uitstek voor arbeidsmarktcommunicatie gericht op de maritieme, offshore en energie sector.  Met online platforms, printuitingen en het Navingo Career Event zetten wij vol in op het doelgericht communiceren met scholieren, studenten en (young) professionals. Door onze uitstekende relatie met onderwijsinstellingen, universiteiten, studieverenigingen, brancheorganisaties, bedrijven en vakprofessionals zijn wij dé juiste partner om in uw personeelsbehoefte te voorzien. Met dit crossmediaconcept kunnen wij succesvolle mediacampagnes voor u samenstellen; online en/of offline. Daarmee bereikt u uw doelgroepen tot in de kern.

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal in 2001. In de tijd dat internetbedrijven als paddenstoelen uit de grond schoten. De MaritiemeVacaturebank.nl was een feit. Een vacaturewebsite speciaal voor werkzoekenden en werkgevers in de maritieme sector. 18 jaar later is de vacaturewebsite uitgegroeid tot het Navingo Career platform die de gehele maritieme, offshore en energie sector bedient.

De expertise van Navingo Career

We hebben geleerd dat het plaatsen van vacatures niet altijd genoeg is. Het gaat om het volledig verhaal. De sector breed als een interessante plek om te werken neerzetten. Werkgeversmerken presenteren en zichtbaar maken. Verhalen vertellen. Kennis uitwisselen. En elkaar ontmoeten. In deze tijden gebeurd dat digitaal. Het gaat uiteindelijk om het samenbrengen van werkgevers en werknemers. En dat is de expertise van Navingo Career.

Contact

Navingo Career Team
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Navingo Career Team