Onze Diensten

Partners van Navingo Career

 • Van Oord
 • Damen Shipyards
 • Jan De Nul Group
 • KenzFigee
 • Royal IHC
Bereik Navingo Career platform

Hoe ziet een campagne bij Navingo Career er uit en op welke manier kan uw bedrijf zichtbaar zijn?

Scroll verder

Plaats een vacature

Met het plaatsen van een vacature bent u actief zichtbaar in de community van Navingo Career. Geplaatste vacatures zijn gedurende 2 maanden zichtbaar in het vacatureoverzicht, worden meegestuurd in de 2-wekelijkse nieuwsbrief naar duizenden abonnees en uw vacature is zichtbaar tussen gerelateerd nieuws en content op de website van Navingo Career. Daarnaast is de website volledig geoptimaliseerd voor vertonen en vinden van vacatures in Google en andere zoekmachines.

Plaats een vacature

Naast de mogelijkheid voor het plaatsen van een vacature gaat Navingo Career verder. Actief- en latent werkzoekenden zijn steeds meer op zoek naar een werkgever die niet alleen primair in bepaalde behoeftes voorziet maar ook op zoek naar een organisatie die qua bedrijfscultuur en ethiek goed past.

Versterk uw Employer Brand

Wilt u verdere zichtbaarheid in de community van Navingo Career? Plaats dan uw online bedrijfspresentatie op NavingoCareer.com. Door het gebruik van inspirerende tekst, indrukwekkende foto’s of een video-interview met uw medewerkers vertelt u meer over de visie, missie en cultuur van uw bedrijf. Gedurende het hele jaar ben u online zichtbaar op de website van Navingo Career binnen de nieuws- en vacaturesecties, met als doel lezer en geïnteresseerden met uw bedrijf in contact te brengen en het vervullen van uw vacatures.

Werkgeverspresentatie plaatsen

Beursvloer op het Navingo Career Event

Kom in contact met werkzoekenden tijdens het Navingo Career Event

Naast de zichtbaarheid  van uw vacatures en bedrijfsprofiel binnen de community, kunt u tijdens het Navingo Career Event ook (young) professionals face-2-face en online ontmoeten en interesseren voor de carrière mogelijkheden binnen uw bedrijf.

In 2021 vindt alweer de 15e editie plaats van het Navingo Career Event in RAI Amsterdam. Door als bedrijf deel te nemen met een stand maakt u impact bij de duizenden bezoekers die de gezamenlijke beursvloer van het Navingo Career Event en Offshore Energy Exhibition & Conference betreden. Op deze manier kunt u vacatures vervullen op de plek waar de gehele sector samenkomt.

Deelnemen aan het event

Zichtbaarheid vergroten

Wilt u uw specifieke producten of diensten adverteren op Navingo Career met een call-to-action? Hier bieden wij hier vele mogelijkheden voor, denk aan: een online branded content artikel plaatsen in de nieuwsectie of een banner met uw boodschap plaatsen.

Zichtbaarheid vergroten

 • 29.000
  maandelijkse gebruikers
 • 54.000
  nieuwsbrief abonnees
 • > 350
  Partners
 • > 6000
  social media bereik
icoontje searching

Information in English

Publish your vacancy for an international audience on the Offshore Energy job section. Find qualified personnel in the maritime, offshore and energy sector worldwide.

Place international vacancy

Heeft u vragen?

Team Navingo Career
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career