Onze Diensten

Hét carrièreplatform voor de maritieme, offshore en energie sector

Via cross-media en multiplatform targeting campagnes zorgen wij ervoor dat uw verhaal wordt gehoord door de doelgroep van actieve en potentiële werkzoekenden in de maritieme, offshore en energie sector.

Partners van Navingo Career

 • Van Oord
 • Damen Shipyards
 • Jan De Nul Group
 • KenzFigee
 • Royal IHC

Hoe ziet een campagne bij Navingo Career er uit en op welke manier kan uw bedrijf zichtbaar zijn?

Scroll verder

Plaats een vacature

Met het plaatsen van een vacature bent u actief zichtbaar in de community van Navingo Career. Geplaatste vacatures zijn gedurende 2 maanden zichtbaar in het vacatureoverzicht, worden meegestuurd in de 2-wekelijkse nieuwsbrief naar duizenden abonnees en uw vacature is zichtbaar tussen gerelateerd nieuws en content op de website van Navingo Career. Daarnaast is de website volledig geoptimaliseerd voor vertonen en vinden van vacatures in Google en andere zoekmachines.

Plaats een vacature

Naast de mogelijkheid voor het plaatsen van een vacature gaat Navingo Career verder. Actief- en latent werkzoekenden zijn steeds meer op zoek naar een werkgever die niet alleen primair in bepaalde behoeftes voorziet maar ook op zoek naar een organisatie die qua bedrijfscultuur en ethiek goed past.

Versterk uw Employer Brand

Wilt u verdere zichtbaarheid in de community van Navingo Career? Plaats dan uw online bedrijfspresentatie op NavingoCareer.com. Door het gebruik van inspirerende tekst, indrukwekkende foto’s of een video-interview met uw medewerkers vertelt u meer over de visie, missie en cultuur van uw bedrijf. Gedurende het hele jaar ben u online zichtbaar op de website van Navingo Career binnen de nieuws- en vacaturesecties, met als doel lezer en geïnteresseerden met uw bedrijf in contact te brengen en het vervullen van uw vacatures.

Werkgeverspresentatie plaatsen

Zichtbaarheid vergroten

Wilt u uw specifieke producten of diensten adverteren op Navingo Career met een call-to-action? Hier bieden wij hier vele mogelijkheden voor, denk aan: een online branded content artikel plaatsen in de nieuwsectie of een banner met uw boodschap plaatsen.

Zichtbaarheid vergroten

 • 20.000
  Maandelijkse gebruikers
 • 14.000
  nieuwsbrief abonnees
 • > 350
  Partners
 • > 6000
  social media bereik

Heeft u vragen?

Team Navingo Career

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Team Navingo Career