Onze Diensten

icoontje searching

Information in English

Publish your vacancy for an international audience on the Offshore Energy job section. Find qualified personnel in the maritime, offshore and energy sector worldwide.

Place international vacancy
Partners van Navingo Career

 • Van Oord
 • Damen Shipyards
 • Jan De Nul Group
 • KenzFigee
 • Royal IHC

Hoe ziet een campagne bij Navingo Career er uit en op welke manier kan uw bedrijf zichtbaar zijn?

Scroll verder naar beneden

Plaats een vacature

Het plaatsen van een vacature op NavingoCareer.com zorgt ervoor dat u actief zichtbaar bent met uw vacature(s). Geplaatste vacatures zijn gedurende 2 maanden zichtbaar in het vacatureoverzicht, worden meegestuurd in de 2-wekelijkse nieuwsbrief naar 16.000 abbonees en uw vacature is zichtbaar tussen gerelateerd nieuws en content op de website van Navingo Career. Daarnaast is de website volledig geoptimaliseerd voor vertonen en vinden van vacatures in Google en andere zoekmachines.

Naast de mogelijkheid voor het plaatsen van een vacature gaat Navingo Career verder. Actief- en latent werkzoekenden zijn steeds meer op zoek naar een werkgever die niet alleen primair in bepaalde behoeftes voorziet maar ook opzoek naar een organisatie die qua bedrijfscultuur en ethiek goed past (bron?).

Versterk uw Employer Brand

Het versterken van uw “Employer Brand” gaat niet over een nacht ijs. NavingoCareer.com biedt uw bedrijf de mogelijkheid om in de maritieme, offshore en energie community van Navingo Career uw bedrijfspresentatie gedurende het hele jaar onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Aan de hand van inspirerende tekst, gave foto’s, film en bijvoorbeeld een video-interview met een van uw medewerkers kunt u meer vertellen over de visie, missie en cultuur van uw bedrijf. Gedurende het hele jaar ben u online zichtbaar op de website van Navingo Career binnen de nieuws- en vacaturesecties, met als doel lezer en geïnteresseerden met uw bedrijf in contact te brengen en het vervullen van uw vacatures. Daarnaast brengen wij jaarlijks de geprinte editie uit die wordt verspreid op >200 nautische & technische opleidingen en vakbeurzen.

Beursvloer op het Navingo Career Event

Kom in contact met werkzoekenden tijdens het Navingo Career Event

Naast dat u gedurende het jaar uw vacatures plaatst op NavingoCareer.com en uw bedrijfsprofiel heel het jaar online en in print zichtbaar is binnen onze community en uw doelgroep, kunt u tijdens het Navingo Career Event ook werkzoekenden en studenten face-2-face ontmoeten en interesseren voor uw bedrijf en vacatures.

Op 27 en 28 oktober 2020 organiseren wij alweer de 14de editie van het Navingo Career Event in de RAI Amsterdam. Het Navingo Career Event biedt vele mogelijkheden voor een deelname. Naast dat u een stand kunt nemen passend bij uw organisatie, zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van experiences, deelname aan inhoudelijk programma en/of case studies en sponsoring tijdens en rondom het event.

Zichtbaarheid vergroten

Wilt u op specifieke op specifieke producten of diensten van Navingo Career adverteren met een call-to-action? Hier bieden wij hier vele mogelijkheden voor, denk aan: een online branded content artikel plaatsen in de nieuwsectie of een banner met uw boodschap plaatsen.

Bereikcijfers per jaar
 • 1.013.900
  Totaal aantal sessies Navingo Career
 • 445.824
  Bezoeken op vacaturebank
 • icoon handshake
  ± 2.600
  Bezoekers tijdens Navingo Career Event
 • > 200
  Aantal opleidingen, studentenverenigingen en vakbeurzen zichtbaar met printuitgaven

Heeft u vragen?

Team Navingo Career
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career