Employer Branding

Succesvolle organisaties hebben medewerkers die passen bij de missie, visie en cultuur. Deze bedrijven investeren in hun identiteit, hun Employer Brand, om medewerkers gedurende de hele Employer Journey aan te spreken.

“Een krachtige identiteit en tevreden medewerkers zorgen voor een succesvollere organisatie.”

Waarom is een sterk employer brand belangrijk?

Een sterk employer brand is essentieel in de strijd om goed personeel. Het helpt bij het vinden en vasthouden van mensen. Het inzetten van relevante media vergroot het bereik onder potentiële werknemers (zowel latent als actief werkzoekenden). Navingo Career bundelt de krachten van organisaties en positioneert de sector als aantrekkelijke arbeidsmarkt en u als dé werkgever waar je ambities waarmaakt.

VIDEO: wat is Employer Branding?

This embedded content is only visible after accepting cookies.

Bij Navingo Career krijgt u media exposure met een groot bereik onder een relevante doelgroep, over de breedte van het multi-channel Navingo Career platform. Deze doelgroep bevindt zich niet alleen binnen de maritieme, offshore, en energie sector maar ook daarbuiten. De intensiteit waarop u dit uitdraagt, is naar behoefte in te richten.

 • Employer Branding pakketten

  Als bedrijf kunt u met een specifiek budget onder de aandacht komen bij relevante doelgroepen. Wij helpen u deze doelgroepen te bereiken en zorgt ervoor dat u uw verhaal kunt uitdragen.

 • Wereldbol icoontje
  intensiteit bereik: *

  Awareness

  • Werkgeverspresentatie
 • meest gekozen
 • Berg icoontje
  intensiteit bereik: ***

  Personification

  • Werkgever presentatie
  • Visualisatie bedrijfsvisie
  • Interview medewerker

Niveaus van Employer Branding

Om onder de aandacht te komen van nieuwe potentiële medewerkers, is het belangrijk eerst awareness te creëren voor de missie waar uw bedrijf voor staat. Daarna kunt u uitleggen vanuit welke visie gewerkt wordt om zo verdere interesse te wekken voor uw organisatie. Tenslotte kunt u uw bedrijfscultuur via personificatie overbrengen aan de potentiële werknemers. Dit doet u door middel van het vertellen van persoonlijke verhalen van uw medewerkers. Navingo Career helpt u met het uitrollen van de verschillende fases van employer branding.

Personificatie:

This embedded content is only visible after accepting cookies.

Wat kan Navingo Career voor u betekenen?

Zodra u onderdeel uitmaakt van het complete Navingo Career platform komt u op verschillende manieren onder de aandacht bij actieve en latente werkzoekenden. De doelgroepen bevinden zich door heel Nederland en België. Ze maken gebruik van het platform via hun opleidingsinstituten, de vakbeurzen die ze bezoeken of via de bedrijven waar ze werken. Ze ontvangen informatie via de nieuwsbrieven of via de online platforms. Via gerichte nationale en internationale campagnes brengen wij de boodschap over op uw doelgroep.

Laat ons u helpen

Bent u benieuwd wat Navingo Career voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zetten samen met u een passende en treffende campagne op.

Heeft u vragen?

Team Navingo Career
Thomas van Plateringen, Rutger Dees en Peter Hoogslag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career
Thomas van Plateringen, Rutger Dees en Peter Hoogslag