Employer Branding

Succesvolle organisaties hebben medewerkers die passen bij de missie, visie en cultuur. Deze bedrijven investeren in hun identiteit, hun Employer Brand, om medewerkers gedurende de hele Employer Journey aan te spreken.

“Een krachtige identiteit en tevreden medewerkers zorgen voor een succesvollere organisatie.”

Waarom is een sterk employer brand belangrijk?

Een sterk employer brand is essentieel in de strijd om goed personeel. Het helpt bij het vinden en vasthouden van mensen. Het inzetten van relevante media vergroot het bereik onder potentiële werknemers (zowel latent als actief werkzoekenden). Navingo Career bundelt de krachten van organisaties en positioneert de sector als aantrekkelijke arbeidsmarkt en u als dé werkgever waar je ambities waarmaakt.

Bij Navingo Career krijgt u media exposure met een groot bereik onder een relevante doelgroep, over de breedte van het Navingo Career platform. Deze doelgroep bevindt zich niet alleen binnen de maritieme, offshore, en energie sector maar ook daarbuiten.

 • Presenteer uw organisatie

  Met een werkgeversprofiel op NavingoCareer.com komt uw bedrijf onder de aandacht bij relevante doelgroepen. Wij helpen u deze doelgroepen te bereiken en zorgen ervoor dat u uw verhaal kunt uitdragen, met als doel om uw vacatures te vervullen en uw werkgeversmerk te versterken.

  Bekijk hieronder waar uw profiel uit bestaat en op welke manier u zichtbaar bent op NavingoCareer.com.

 • Wereldbol icoontje

  Werkgeverspresentatie

  • Werkgeversprofiel inclusief video en foto vertoning
  • Crossmediale koppeling Navingo Career (vacatures, nieuws & event)
  • Listing in de werkgeverssectie
  • Exposure onder social media volgers
  • Associatie van uw organisatie als werkgever die bijdraagt aan de Energietransitie

Uw basisprofiel

Om onder de aandacht te komen van nieuwe potentiële medewerkers, is het belangrijk om aandacht te creëren voor de missie en visie waar uw bedrijf voor staat aan de hand van krachtige tekst, foto en video. Daarnaast is het belangrijk om meer te vertellen hoe het is om te werken in uw organisatie, wat belangrijk is op het gebied van carrièreontwikkeling voor jullie medewerkers en hoe er gezorgd wordt voor goed teamwerk. Navingo Career helpt u in het creëren en positioneren van uw werkgeversmerk, maar allerbelangrijkst dat het wordt uitgedragen in het netwerk van actief en latent werkzoekenden.

Gebruik van foto & video

Laat uw profiel en bedrijf zo veel mogelijk spreken door het gebruik van gave foto’s en video. Laat zien hoe het in uw bedrijf er alledaags aan toe gaat, hoe de werkvloer op kantoor of op locatie eruit ziet en welke uitdagingen potentiele werknemers aan kunnen gaan in hun nieuwe baan. U hoeft alleen uw foto’s en video aan leveren, wij zorgen dat dit op de juiste manier tot uiting komt.

Navingo Career heeft een toegewijd team van redacteuren, content specialisten en marketeers die graag met u meedenken over mogelijkheden voor een (video) interview bij u op kantoor of locatie met een van uw medewerkers. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw vacatures zichtbaar

De kracht van NavingoCareer.com zit in de wisselwerking tussen vacatures, werkgeversprofiel en dagelijks nieuws op het platform. Uw actieve vacatures die geplaatst zijn op NavingoCareer.com zullen onderaan uw werkgeversprofiel zichtbaar zijn voor potentiele lezers die geïnteresseerd zijn na het lezen van uw werkgeversprofiel.

Zo ook wordt er in de vacatureteksten weer terugverwezen naar het werkgeversprofiel, zodat iemand zich kan verdiepen in uw bedrijf na het lezen van een vacature. Dit zorgt voor een krachtige synergie tussen de verschillende soorten content.

Listing in de werkgeverssectie

Uw werkgeversprofiel zal prominent zichtbaar zijn in het bedrijvenoverzicht op de website. Lezers kunnen filteren op alfabet en sectoren en worden middels een gave afbeelding en wervende tekst aangesproken om het profiel te bekijken.

Naast de listing in de werkgeverssectie zal het werkgeversprofiel zichtbaar zijn in gerelateerde nieuwsartikelen, bij uw vacatureplaatsingen en bij deelname aan het Navingo Career Event.

Zichtbaarheid op social media

Navingo Career heeft een breed netwerk en achterban op social media. Hierin delen wij meermaals uw profiel gedurende het jaar om potentiele werkzoekenden en geïnteresseerden naar uw profiel te trekken.

Laat ons u helpen

Bent u benieuwd wat Navingo Career voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zetten samen met u een passende en treffende campagne op.

Team Navingo Career
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career