Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel

Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel

Een ding is zeker: dit jaar is alles anders. Ondanks de veranderende omstandigheden gelooft Navingo erin dat eind oktober een succesvolle editie van het Navingo Career Event zal plaatsvinden. Een editie waar face-to-face en virtuele connecties zullen worden gecombineerd. Natuurlijk zijn er restricties waar rekening mee moet worden gehouden vanwege COVID-19, om te zorgen dat bezoekers en exposanten op een verantwoorde manier kunnen samenkomen.

Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel
Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel
Navingo Career Event 2020 face-to-face én virtueel

Navingo is in nauw contact met haar partners en leveranciers voor de uitwerking hiervan. Je kunt denken aan bredere gangpaden, eenrichtingspaden, vaste routes, tijdsblokken voor bezoekers, extra sanitaire faciliteiten en reserveringssystemen.

Juist in deze tijden hebben werkzoekenden de behoefte om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en in contact te komen met werkgevers. Voor Navingo betekent dit dat er tijdens het Navingo Career Event op 27 en 28 oktober extra aandacht gaat naar het verbinden en inspireren van werkgevers en werkzoekenden. Het blijft belangrijk om als maritieme, offshore en energiesector de schouders er onder te zetten en te laten zien hoeveel mogelijkheden deze innovatieve industrie biedt.

Navingo zal dit jaar ook virtuele connecties introduceren. Face-to-face en virtuele connecties worden samengebracht tijdens het event. Het doel is om exposanten, bezoekers, sprekers en sponsors zowel online als offline met elkaar in contact te brengen. Van online matchmaking tot webinars en van presentaties tot online talkshows. Meestal komen deze ideeën tijdens een event tot leven, maar Navingo gaat sommige concepten al het gehele jaar door faciliteren en introduceren.

“Deze concepten verbinden de beursvloer met de digitale omgeving van NavingoCareer.com en de recent gelanceerde Offshore Energy platforms, “ zegt Anne Visser, Director of Operations bij Navingo. “We zien deze tijden als een accelerator van innovatieve initiatieven. We verbinden latent en actief werkzoekenden met bedrijven uit de industrie. Dit doen we samen met branche organisaties, opleidingsinstituten en leveranciers.”

Binnenkort zal de registratie voor het Navingo Career Event openen en zullen meer details bekend worden gemaakt. “Het creëren van zakelijke evenementen zoals het Navingo Career Event gedurende tijden van corona is uitdagend. Deze situatie dwingt je om out-of-the-box te denken en oplossingen te vinden. Verbinding zoeken is een behoefte die mensen altijd zullen hebben, en wij zullen dit op alle mogelijke manieren faciliteren, ” zegt Nancy Slob Corpeleijn, Project Organizer Events bij Navingo.

Eerder is aangekondigd dat het Navingo Career Event plaatsvindt op 27 en 28 oktober 2020. Hiermee valt het samen met Offshore Energy Exhibition & Conference. Beide events vinden plaats in RAI Amsterdam. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief over het Navingo Career Event.