Vernieuwde NavingoCareer.com

Platforms komen in vele gedaanten. Op zee, maar ook digitaal. Met trots presenteren wij de vernieuwde website van Navingo Career: www.NavingoCareer.com. Een centraal platform waar vacatures, nieuws, bedrijven en verhalen uit de sector samenkomen.

Waar je voorheen op onze diverse carrière portals zoals MaritiemeVacaturebank.nl terechtkon voor vacatures uit de sector, en op MaritiemNieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, worden deze krachten nu gebundeld. Op NavingoCareer.com zijn vanaf nu de nieuwste vacatures en het laatste (carrière) nieuws uit de maritieme, offshore en energie sector te vinden.

Alle content op één plek

De transformatie van meerdere platforms tot één NavingoCareer.com betekent dat (latent) werkzoekenden naast het vinden van vacatures nog veel meer informatie kunnen vinden. Je kunt er meer te weten komen over de bedrijven in de sector en welke carrièremogelijkheden er zijn. Ook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de industrie, lees je over interessante events en vind je er informatie om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.

Jouw persoonlijke instellingen

Als werkzoekende heb je de mogelijkheid een account aan te maken waardoor je makkelijk solliciteert, de laatste vacatures in je mailbox ontvangt en jouw favoriete baan kunt opslaan. Ook werkgevers kunnen een account aanmaken, waardoor ze op een nog betere en makkelijkere manier de juiste werknemers vinden. Binnen korte tijd wordt de website nog verder geoptimaliseerd en nieuwe features toegevoegd waardoor er visueel en technisch gezien nog mooie ontwikkelingen komen.

We zijn trots op deze stap kijken uit naar de volgende ontwikkelingen om je nog beter te bij je zoektocht naar een nieuwe baan of collega.

Vragen? neem dan contact op met Navingo op 010-2092600 of per e-mail: [email protected].