‘s Nachts zeilen tijdens Bikkeltocht 18 oktober

De Bikkeltocht georganiseerd door de studievereniging van scheepsbouwkunde UNFC, wordt dit jaar gehouden op vrijdag 18 oktober. De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door C-Job Naval Architects. De tocht van bijna 80 kilometer wordt ‘s nachts gevaren in Valken en gaat over de meren van Friesland. Het team die het eerste over de finishlijn komt wint de Bikkelbokaal. Zowel studenten als bedrijven kunnen meedoen met de tocht.

Om 23.00 uur wordt het startschot gegeven. De verwachting is dat de eerste teams op zaterdag 19 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur finishen. Een team bestaat uit 3 tot 5 deelnemers. Het is aan te raden dat er minimaal twee personen zeilervaring hebben per team. De start en finish is op het eiland de ‘Rakkenpolle’, op het Heegermeer. Aansluitend is er een diner en een feest met de mogelijkheid om te blijven slapen.

Meer informatie en aanmelden

Echte Bikkels kunnen zich aanmelden voor de Bikkeltocht op https://tickets.unfc.nl/product/bikkeltocht-2019-deelname/ Ga voor meer informatie naar www.bikkeltocht.nl.