Offshore Energy Exhibition and Conference en Navingo Career Event gaan door in aangepaste opzet

Gezien de huidige ontwikkelingen heeft Navingo zich meer en sneller dan ooit moeten aanpassen aan de maatschappelijke realiteit en de wensen van haar klanten. Daarom gaan Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) en het Navingo Career Event (NCE) door in aangepaste vorm. De aangepaste opzet is corona-proof en omvat een combinatie van een uitgebreide virtuele omgeving én activiteiten in RAI Amsterdam. Netwerken, kennisuitwisseling en zichtbaarheid blijven centraal staan op 27 en 28 oktober 2020.

Navingo

“We hebben gekozen voor een aangepaste opzet: deels digitaal, deels op locatie”, zegt Coert van Zijll Langhout, Managing Director Navingo. “Lange tijd was het mogelijk om met behulp van een breed scala aan maatregelen en overleg de originele formats te behouden. De realiteit dwingt ons nu om definitief het roer om te gooien qua organisatie.”

Round-tables, showcases en één-op-één gesprekken: alles blijft mogelijk, soms zelfs meer en makkelijker dan voorheen. “We beschikken over de juiste tools om onze exposanten en hun aanbod effectief onder de aandacht te brengen bij hun doelgroepen. Ons team spant zich momenteel dag en nacht in om de doelen van onze klanten en bezoekers te bereiken: verbinding, leads, kennis en vervulde vacatures.”

OEEC wordt opgenomen en live uitgezonden vanuit RAI Amsterdam. Het event kan ook deels op locatie worden bijgewoond. Netwerken en zichtbaarheid komen aan bod via matchmaking, digital round-tables en showcases, waarbij voldoende ruimte is voor interactie. Het inhoudelijke programma richt zich zoals gebruikelijk op talkshows met thought leaders en industry insights.

NCE wordt door een serie thematische online events vormgegeven. Per event worden relevante studenten, (young) professionals en werkzoekenden uitgenodigd tot deelname, een werkwijze die leidt tot kwalitatief hoogwaardige interactie met de juiste niche-doelgroepen. De kick-off hiervan is onderdeel van het OEEC programma.

Navingo zorgt al bijna twee decennia voor het verbinden van mensen en bedrijven in de offshore energy en maritieme industrie en heeft de afgelopen jaren een unieke online community opgebouwd. Met de websites www.offshore-energy.biz en www.navingocareer.com bereikt Navingo een groot internationaal publiek. Het online domein speelt een centrale rol op 27 en 28 oktober 2020 in combinatie met de activiteiten in RAI Amsterdam, waardoor ook Navingo’s online bereik van 700.000 maandelijkse gebruikers, 630.000 social media volgers en 130.000 nieuwsbriefabonnees wordt ingezet.

“We zijn ervan overtuigd dat we onze rol als verbinder opnieuw zullen waarmaken en zullen iedereen in de komende weken op de hoogte houden van het programma, de deelnemende bedrijven en key industry leaders die u kunt ontmoeten.”