RAI Amsterdam

Offshore Energy en Navingo Career Event: dé plek voor nieuwe connecties

Bezoekers en deelnemers kunnen twee dagen lang veilig vergaderen, praten en presenteren door de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

RAI Amsterdam

De zomer van 2020 is een productieve tijd geweest voor het Navingo-team. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) en het Navingo Career Event (NCE). Beide vinden gelijktijdig plaats op 27 & 28 oktober 2020 in de RAI Amsterdam. Natuurlijk is de wereld veranderd; en wij veranderen mee. Verwacht twee geweldige evenementen met veel innovaties, presentaties, (veilig) persoonlijk contact en veel livestreaming voor degenen, wereldwijd, die vanuit huis deelnemen.

Terwijl de meeste andere internationale maritieme beurzen en conferenties van dit jaar zijn uitgesteld tot 2021, bieden OEEC en NCE de kans voor mensen die in de offshore, energie en maritieme industrie werken om met nieuwe relaties te connecten en bestaande contacten te onderhouden. OEEC en NCE bieden een unieke kans om mensen en bedrijven te verbinden.

Veilige, face-to-face evenementen

Navingo neemt tal van maatregelen om ervoor te zorgen dat de Offshore Energy en het Navingo Career Event voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel exposanten als bezoekers. We willen natuurlijk dat deze evenementen een succes worden voor al onze deelnemers en leden, maar het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen heeft de hoogste prioriteit. Daartoe worden OEEC en NCE zo georganiseerd dat we voldoen aan alle (preventie)maatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Ook de RAI heeft uitgebreide maatregelen genomen om grote evenementen door te laten gaan. RAI Amsterdam is zelfs een ​​van de eerste locaties in Europa die weer evenementen kan en mag organiseren, vanwege zijn ‘Safe, Responsible and Hospitable’ coronavirusprotocol, goedgekeurd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het protocol zorgt ervoor dat het 115.000 m² grote complex covid-veilig is en volledig in overeenstemming met alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen, incl. beveiliging en crowdmanagement.

De RAI heeft een sinds 1893 een track record opgebouwd met het organiseren van evenementen en werkt nauw samen met Navingo om organisatoren, exposanten, bezoekers, leveranciers en personeel te beschermen. Zoals te lezen valt op hun continu bijgewerkte corona-info pagina: “Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat daarbij voorop.”

Door routes en vervoermiddelen te spreiden, is het mogelijk afstand te houden en dat ook te monitoren. In alle hallen zijn capaciteitsaanpassingen doorgevoerd, er is duidelijke bewegwijzering, er staan dispensers en nog veel meer. Wil je nog meer weten? Kijk dan hier.

Nieuwe mogelijkheden om contact te leggen

Het is een feit dat Offshore Energy Exhibition & Conference dit jaar anders zal zijn dan eerdere edities vanwege corona. Navingo’s filosofie blijft echter hetzelfde: het verbinden van maritieme en offshore bedrijven en mensen om duurzame oplossingen te creëren. Het meest zichtbare gevolg is dat bezoekers dit jaar de combinatie van face-to-face en virtueel contact zullen ervaren. Naast veilige persoonlijke ontmoetingen, biedt OEEC diverse manieren om virtueel contact aan te gaan.

Een innovatieve manier om mensen virtueel te verbinden, is via de ‘international avenues’. Deze zullen bestaan ​​uit fysieke bedrijfsstands (zoals u van OEEC verwacht) bemand door virtuele hosts. Deze exposanten zullen OEEC virtueel bijwonen en beschikbaar zijn voor direct en persoonlijk contact.

De Matchmaking-tool is misschien wel het beste voorbeeld van de combinatie face-to-face/virtueel. De Matchmaking-tool is alleen beschikbaar voor leden en biedt een platform om één-op-één afspraken te maken met de persoon die je graag wilt spreken. Deze afspraken kunnen face-to-face of virtueel zijn – wat u het beste uitkomt.

Stel je eigen Ronde Tafel samen

Als u meer nodig heeft dan één-op-één contact, dan is de OEEC Round Table ideaal. Door het flexibele format kunt u het inzetten voor wat u maar wilt. Houd bijvoorbeeld een brainstormsessie tussen belanghebbenden bij een project, geef een presentatie voor een nieuwe klant of organiseer een debriefingsgesprek tussen projectdeelnemers. Dit alles is mogelijk met een Ronde Tafel. Round Table sessies zijn beschikbaar voor leden. Als host van een sessie kunt u maximaal acht personen uitnodigen (die fysiek of op afstand aanwezig kunnen zijn).

Sterke WiFi

Het toegenomen gebruik van videoverbindingen vraagt ​​om een sterk WiFi-signaal tijdens zowel OEEC als NCE. We hebben ervoor gezorgd dat de WiFi zo is ingericht dat iedereen er gebruik van kan maken: exposanten, bezoekers, online sessies en live-stream conferenties hebben een betrouwbare en continue verbinding.

Een platform dat de hele industrie verbindt

Voor degenen die diep in de (niche) markten, uitdagingen en innovaties van de branche willen duiken, is er goed nieuws! Offshore Energy Exhibition & Conference maakt deel uit van een nieuw, breed platform dat we in april hebben gelanceerd: Offshore-Energy.biz.

Het combineert alles waarin Navingo uitblinkt, waardoor het platform functioneert als ‘connector of communities’. Het maakt bijvoorbeeld gebruik van de redactionele kracht van Offshorewind.biz, OffshoreEnergyToday.com, LNGWorldNews.com, SubseaWorldNews.com, WorldMaritimeNews.com en MarineEnergy.biz.

Door de combinatie van nieuws, evenementen, print, online, marketingdiensten, informatie en meer heeft het platform in totaal 440.000 maandelijkse online users, 581.000 volgers op social media en maar liefst 118.000 nieuwsbriefabonnees – een geweldige manier om op de hoogte te blijven of in contact te komen met uw klanten en community.

Het platform richt zich op de energietransitie en duurzame oplossingen in de maritieme en offshore energy industrieën. Naast duizenden beursbezoekers bereikt Offshore Energy honderdduizenden mensen over de hele wereld. Er is zelfs een vacaturebank in geïntegreerd.

Samengevat vindt u op Offshore-Energy.biz:

  • Dagelijks nieuws om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen
  • Premium content waarop u zich eenvoudig kunt abonneren, waardoor u toegang krijgt tot relevante artikelen en video’s
  • Een overzicht van de belangrijkste spelers in de markt
  • Diverse lidmaatschapsopties, incl. toegang tot premium content, zoals Offshore Energy Magazine
  • Een vacaturebank om met toekomstige collega’s in contact te komen
  • Alles over relevante (netwerk en commerciële) evenementen
  • Exclusieve partnerschappen om beter bij (potentiële) klanten onder de aandacht te komen

Navingo Career Event

Het Navingo Career Event (NCE), dat voor het eerst in zijn succesvolle 14-jarige geschiedenis zij aan zij met Offshore Energy Event & Conference (OEEC) plaatsvindt, blijft Europa’s grootste carrière-evenement voor de maritieme, offshore en energie industrie.

Wat dit jaar opvalt, is dat de mondiale arbeidsmarkt enorm in beweging is; een situatie veroorzaakt door de covid-19 pandemie. Bedrijven in de maritieme, offshore- en energiesector zien grote verschuivingen in hun bedrijfsplannen en werkgelegenheidsstrategieën. Hierdoor is een dynamische arbeidsmarkt ontstaan. Dat, en het feit dat bijna alle andere carrière-evenementen niet doorgaan, maakt de 14e editie van NCE de ‘place to be’ voor zowel werkgevers als potentiële werknemers.

Net als bij OEEC zullen bezoekers en exposanten van Navingo Career Event zowel face-to-face als virtueel kunnen netwerken. De Matchmaking-tool zal beschikbaar zijn voor bezoekers en partners en biedt een efficiënte manier om gericht afspraken te maken. En laat het duidelijk zijn: we zullen alle nodige maatregelen nemen om uw bezoek aan NCE zo veilig mogelijk te maken.

Waarom deelnemen of bezoeken?

Wat er dit jaar ook anders is, één ding blijft hetzelfde: zaken doen, nieuwe mensen ontmoeten, vacatures invullen of een baan vinden. En er zijn nog veel meer redenen om mee te doen, zoals het uitgebreide (gratis) conferentieprogramma met presentaties, workshops en matchmaking. Zowel exposanten, bezoekers, werkgevers als werkzoekenden kunnen ervaren hoe de branche ervoor staat en zich laten inspireren door innovaties, vakmanschap en natuurlijk de netwerkmogelijkheden.