Navingo Career Event

Navingo Career Event verplaatst naar 27 & 28 oktober vanwege coronavirus

“Gezien de uitbraak van het coronavirus hebben we besloten het Navingo Career Event te verplaatsen naar 27 & 28 oktober 2020. Dit was geen gemakkelijke beslissing, maar ieders welzijn staat nu voorop,” zegt Coert van Zijll Langhout, Managing Director Navingo. Het Navingo Career Event valt nu samen met het andere evenement dat Navingo organiseert: Offshore Energy Exhibition & Conference. Het Navingo Career Event, waar werkgevers zich presenteren naar de arbeidsmarkt, gericht op de maritieme, offshore en energiesector, zou op 28 mei plaatsvinden.

“Vorig jaar vond het Navingo Career Event plaats in RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. We hebben er alle vertrouwen in dat de combinatie met de beurs Offshore Energy Exhibition & Conference in RAI Amsterdam ervoor zorgt dat deze bijzondere editie van het Navingo Career Event ook een succes gaat worden.”

Offshore Energy Exhibition & Conference vindt plaats van 26 tot en met 29 oktober 2020 in Amsterdam. Het event richt zich op de offshore energie sector, hieronder vallen bijvoorbeeld de deelsectoren Offshore Wind, Olie en Gas, Mariene Energie en Maritiem. Als ‘Home of Energy Transition’, trekt het event zo’n 10.000 bezoekers uit Nederland en het buitenland.

Het vernieuwde online platform NavingoCareer.com speelt een belangrijke rol om verschillende partijen bij elkaar te brengen. “Juist nu gaan we extra ons best doen om online werkzoekenden en werkgevers via NavingoCareer.com met elkaar te verbinden, te inspireren en van kennis te voorzien. In deze uitdagende tijden is het belangrijk om als sector de schouders er onder te zetten en wij zullen daarin ons steentje zoveel mogelijk bijdragen,” aldus Coert van Zijll Langhout.

Wat gebeurt er nu?

In de komende dagen neemt de organisatie contact op met alle deelnemende bedrijven en betrokkenen om hen te informeren. De registratie voor het Navingo Career Event zal op een later moment weer openen. Bezoekers die al geregistreerd zijn, zijn automatisch aangemeld voor de nieuwe datum.

Ook bij Navingo wordt er momenteel zo veel mogelijk thuisgewerkt. Mochten er vragen zijn kunnen deze gesteld worden via [email protected].