Navingo Career Event goes digital

Navingo Career Event goes digital

Op 27 en 28 oktober 2020 maken werkzoekenden en geïnteresseerden virtueel kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector tijdens het online Navingo Career Event. Tijdens dit live event ontdekken de deelnemers de arbeidsmogelijkheden bij de bedrijven en kunnen ze interessante talkshows en showcases volgen over (carrière)mogelijkheden in deze sector.

Online event

Al veertien jaar lang is het Navingo Career Event het grootste Europese carrière evenement gericht op de maritieme, offshore en energie industrie. Door de obstakels rondom het corona virus dit jaar is het career event aangepast tot een digitaal event. Via het Digitale Event Platform krijg je als bezoeker gratis toegang tot bedrijven, recruiters, talkshows en meer.

Inspiratie

Vanuit de vernieuwde online opzet krijg je als bezoeker naast carrièremogelijkheden een goede indruk van de gehele offshore energie industrie. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is, of je nu werkt in engineering, verkoop, HR, IT, research of anders.

Gecombineerd met het live programma van Offshore Energy ontdekken deelnemers de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden en aan werken. Het online programma vindt plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober van 9:00-17:30, wordt live gestreamd en is in het Engels te volgen.

Offshore Energy

Offshore Energy is een succesvol internationaal B2B event voor spelers in de energietransitie. Net als het Navingo Career Event vindt het plaats op 27 en 28 oktober 2020 in een (grotendeels) virtuele setting. Het programma van Offshore Energy wordt gecombineerd met het programma van het Navingo Career Event. Na oktober volgen er meer Navingo Career events met specifieke thema’s.

Hoe deelnemen aan het online Navingo Career Event?

Registreer je gratis via NavingoCareer.com. Deelnemers ontvangen in de e-mail een link toegestuurd die toegang geeft tot het Navingo Career Event in de online omgeving. Volg het gecombineerde programma op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020.